Skip Navigation Links

Hem Takdir Topladılar Hem de Akülü Sandalye Sevinci Yaşadılar

Yumurta Bayramı kutlamalarına öğrencileriyle katılan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi büyük takdir topladı.

Hem Takdir Topladılar Hem de Akülü Sandalye Sevinci Yaşadılar

Arsuz   A+a-

 Arsuz Akçalı Mahallesi’nde düzenlenen Yumurta Bayramı kutlamalarına öğrencileriyle katılan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi büyük takdir topladı.
Hazırladıkları rengarenk yumurtalarla bayram kutlamalarına katılan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ile öğrencileri, protokol üyeleri ile vatandaşların ilgi odağı oldular.
Farklı engel gruplarından öğrencilerinin sosyal hayatın içerisinde olması, özgüvenlerinin yükselmesi yönünde yıllardır çaba harcayan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, bayram kutlamalarında yumurta tokuşturma seramonisinde de öğrencilerini protokol üyeleri ve vatandaşlarla buluşturdu.
Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yakın ilgi gösterdiği özel bireyler, mutlulukların en büyüğünü yaşadılar.
Kaymakam Gökpınar ve Başkan Fatih Tosyalı ile birlikte fotoğraf çekilmek isteyen Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi öğrencisine akülü sandalye sözü verildi.
Kaymakam Hasan Gökpınar’ın karşılamak istediği akülü sandalye talebine Başkan Fatih Tosyalı ısrarla talip oldu ve birkaç gün içerisinde akülü sandalyeyi Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar’a ileterek teslimini sağlayacağının sözünü verdi.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğrencisi Kaymakam Hasan Gökpınar ile Başkan Fatih Tosyalı’ya mutlu bir şekilde teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet