Skip Navigation Links

Prof. Dr. Fuat Odabaşı İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Odabaşı İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Prof. Dr. Fuat Odabaşı İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Eğitim   A+a-

 Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu için Atatürk Konferans Salonunda emeklilik töreni düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Önlen ve Prof. Dr. Okan Şener'in yanı sıra Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca ile akademik ve idari personel ile Fuat Odabaşıoğlu'nun sevenleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca: ”Çalışkanlığı, sevecenliği, dostluğu ve yardımseverliği ile gönüllerde taht kuran hocamızın eşini ve ellerinde yetişen öğrencilerini saygıyla selamlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Hocamız gerek akademik gerek sosyal hayatında daima sorumlu olduğu işleri yapma başarısı ve gayreti içerisinde olmuştur. Fakültemizde resmi hizmet yılını tamamlayan ilk öğretim üyesi olma şerefine nail olduğu bilgisini hatırlatarak sağlık ve esenlik içerisinde nice ilklere ulaşmanız dileğiyle saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.’’ dedi.
Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu’nun üretmeye devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ise: ‘’Kendisiyle uzun senelerdir uyum içerisinde çalıştığımız hem üniversitemize hem de ülkemize katkıları bulunan hocamız için bu gerçek anlamda bir son bulma olmayacaktır. Şüphesiz bilim alanında üretmeye devam edecek, bulunduğu yer neresi olursa olsun bizlerin ve ülkemizin yararına olan işler yapmaya, yazmaya ve bizlere ışık tutmaya devam edecektir. Bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.’’ dedi.
Konuşmasına törene katılanlara teşekkür ederek başlayan Odabaşıoğlu: ‘’Böylesine mutlu bir günde bizleri kırmayıp buraya kadar lütfettiğiniz için her birinize ayrı ayrı hürmetlerimi sunarak sözlerime başlamak istiyorum. Şahsıma yönelik olarak sarf edilen sözler ve övgüler beni fazlasıyla onore etti. Çalışma hayatımın kırk ikinci yılını tamamladıktan sonra da bu sözlere layık olma çabasında içerisinde olacağım. Yazılı olarak bulunmayan akademik görgü, gelenek ve mesleki bilimsellik ile etik kuralları edinmemde emeği olan tüm hocalarıma ve kurumlara teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.
Kariyeri sürecince gerçekleştirmiş olduğu birçok girişim ve üretim hakkında bilgiler veren Odabaşıoğlu son olarak emeklilik yeminini lisans öğrencileri olarak öğretim hizmeti verdiği meslektaşlarına adadı. Tören Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu için kurulan serbest kürsüde sevenlerinin konuşmaları sonrası plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tören sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet