Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ÇİFTÇİNİN TALEPLERİNİ İLETTİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirisci’yi ziyaret etti..

ÇİFTÇİNİN TALEPLERİNİ İLETTİ

Gündem   A+a-

Yayman ziyaretinde yakın zamanda Hassa’da yaşanan kar afeti ile geçen hafta aşırı soğukların yol açtığı don sorununu Bakana iletti. Özellikle Amik ovasında son günlerde yaşanan don afeti özellikle meyve bahçelerinde çok büyük hasara yol açmıştı. Sert çekirdekli meyveler olarak bilinen Kayısı ve şeftali bahçelerinde ciddi zararlar oluşmuştu.
 
KİRİŞCİ’DEN YAYMAN’A ÇÖZÜM SÖZÜ
AK Parti’nin çalışkan milletvekillerinden biri olan Yayman her fırsatta “Çiftçimin derdi, benim derdimdir” sözünü kullanıyor.
 
Hataylı çiftçilerin sorunlarını detaylı olarak öğrenen Bakan Kirişci, zarar tespiti yapıldıktan sonra zararların imkanlar ölçüsünde karşılanacağını ifade etti.
 
Çiftçinin zararını karşılayarak, zor durumdaki vatandaşlara rahat nefes aldıracaklarını kaydeden Bakan Kirişci, tüm çiftçilere üretime devam etmelerini söyledi ve devletin her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.
 
YAYMAN’DAN BAKAN KİRİŞCİ’YE TEŞEKKÜR
AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman ayrıca mazot, gübre, elektrik, tohum ve girdi fiyatlarıyla ilgili çiftçilerin taleplerini birkez daha dile getirdi.
 
Bakanımıza yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz, kendisini Hatay’a davet ettik..
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar