Skip Navigation Links

Ak Parti Teşkilatı Dörtyol İlçe Danışma Toplantısı'nda Buluştu

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde AK Parti Dörtyol Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
Ak Parti Teşkilatı Dörtyol İlçe Danışma Toplantısı'nda Buluştu
 
Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde AK Parti Dörtyol Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci başkanlığında gerçekleştirildi.
AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Abdullah Arıcan'ın ev sahipliğinde AK Parti Dörtyol İlçe Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci'nin yanı sıra, AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcıları Bilgehan Aksoy, Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmal Soylu, Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ve Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz ile birlikte partililer de katıldı.
AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, meclisteki yoğun mesaileri sebebiyle AK Parti Dörtyol İlçe Danışma Toplantısı'na katılamayan Hatay Mlletvekilleri Sadullah Ergin, Hacı Bayram Türkoğlu, Muhammet Öntürk ve Adem Yeşildal'ın selamlarını ileterek toplantıyı açtı.
AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı'nın 2012 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetleri partililere aktaran AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, önümüzdeki yerel seçimlerde yüzde yüz başarıya ulaşma adına eğitimden, sağlığa; turizmden, ulaşıma kadar her alanda AK Parti'nin 2023 hedefine ulaşmaya yönelik gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşla paylaşmanın her partilinin sorumluluğu olduğunu vurguladı. Dörtyol'da yerel seçimlerin de startını verdiklerinin altını çizen Arıcan, AK Parti'ye gönül veren vatandaşlara da, partiye üye kayıtlarını yapmaları hususunda çağrıda bulundu.
AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci de, AK Parti'nin nihai anlamda milleti hizmetlerle buluşturma gayesiyle yola çıkan bir hizmet kervanı olduğunun altını çizerek, partinin elinin güçlenmesinin parti teşkilatlarının bu yönde göstereceği gayretli ve sistematik çalışmalara endeksli olduğuna işaret etti.
Kimyeci konuşmalarının devamında şunları kaydetti; "Başbakanımızın uluslararası platformlarda sesini gür ve iradesini diri kılan yegane referans kaynağı, milletin teveccühüdür. 180'i aşkın üyesi olan BM'nin 5 daimi üyesinin iki dudağı arasından çıkan kararlarlar ile şekil alan bir düzende, çoğulcu demokratik anlayışın hâkim kılınamayacağına yönelik en sert söylemleri başbakanımızın yüksek perdeden dile getirmesi, AK Parti'nin milletimizden aldığı desteğin en bariz göstergesidir. Türkiye'nin bu açıdan uluslararası düzendeki çarpıklıklara dur demesi, tarihsel misyonunun gereği sessizlerin sesi ve kimsesizlerin kimsesi olma yolunda ortaya koyduğu iradenin tecellisi başbakanımızın elini güçlendirmekle mümkünleşecektir. AK Parti bir kısmın ya da bir kesimin partisi değildir. AK Parti Türkiye'nin tamamını kucaklayan, diri ve dinamik bir bakışın resmidir. AK Parti'nin Türkiye'yi 2023'te dünyanın en güçlü 10 ekonomisi ve Türkler'e Anadolu'nun kapısını açan 1071 yılındaki Malazgirt Zaferi'nin 1000'inci yılı olan 2071 yılında dünyanın en güçlü ülkesi olması yolundaki mücadelesi devam edecektir."
Kimyeci'den sonra, AK Parti Hatay 22.Dönem Milletvekili İsmail Soylu, Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ve Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz de bir selamlama konuşması yaptılar.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet