Skip Navigation Links

DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU FARKINI YİNE ORTAYA KOYDU

DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERASMUS PROJESİ İLE FARKINI YİNE ORTAYA KOYDU

 DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU FARKINI YİNE ORTAYA KOYDU

Eğitim   A+a-

 Mesleki eğitimin öneminin her gün biraz daha arttığı günümüzde Avrupa ile entegre bir eğitim anlayışını ortaya koyan Dörtyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Save Environment With 3R's" (Çevreyi 3R ile Koru) başlıklı çevreci bir erasmus projesi gerçekleştirdi.
 
10 farklı ülkeden 44 farklı okulun bir yıllık başarılı eTwinning çalışmalarının ardından "Save Environment With 3R's" (Çevreyi 3R ile Koru) Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri almış erasmus projesinin kuruculuğunu Dörtyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Ayşe Nur TEN yaptı. Büro Yönetimi Öğretmeni Huriye AKGÜL, Ulaştırma Alanı Öğretmeni Mustafa VURAL, İngilizce Öğretmeni Gülcan AKAR'ın katıldığı projenin yöneticisi ise Bayram Ali KAFADAR.
 
Dörtyol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve Proje kurucusu Ayşe Nur TEN yaptığı açıklamada; “10 farklı ülkeden 44 farklı okulun bir yıllık başarılı eTwinning çalışmalarının ardından "Save Environment With 3R's" (Çevreyi 3R ile Koru) Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri almış ve erasmus projesine çevrilmiştir. Türkiye, Letonya ve Romanya ortaklı K210-SCH projemiz hibe almaya hak kazanmıştır. Projenin amacı, öğrencilere 3 R'nin ( Reduce Reuse Recycle, azalt, yeniden kullan ve geri dönüşümün) önemini açıklamak, geri dönüştürerek çevreyi korumak ve tüm ortak okullarda çevre ve sürdürülebilir kalkınma hakkında farkındalık yaratarak Öğrencilerin kişisel gelişimlerini, yabancı dillerini ve BİT becerilerini geliştirmektir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından okul bahçesinde düzenlenen törenle öğrencilere katılım sertifikaları öğretmenleri ve okulumuz idarecileri tarafından takdim edilerek hatıra fotoğrafları çektirildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet