Skip Navigation Links

DÖRTYOL ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası 20 Mart 2022 Pazar günü yapılan üç adaylı seçimin ardından yeni yönetimini belirlemişti.

DÖRTYOL ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Dörtyol   A+a-

1631 üyenin katılım göstererek oy kullandığı genel kurulda Ahmet Bölükbaşı, İdris Nebi Sayıl, Murat Kahraman yarışmıştı. Geçerli sayılan 1602 oydan 836 oy Ahmet Bölükbaşı, 443 oy Murat Kahraman, 330 oy İdris Nebi Sayıl almış, en yüksek oyu alan Anhet Bölükbaşı ve Yönetimi güven tazeleyerek seçimi kazanmıştı.
 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı Yönetim Kurulu Üyeleri; Süleyman Bahri Özel, Hamza Çankır, Ahmet Saygılı, Said Temel, Enver Rigan, Mehmet Bülent Altınışık, Fevzi Ağca, Ömer Demir, İbrahim Tok, Derviş Sönmez ve Denetim Kurulu üyeleri Bestami Ergül, Ahmet Ekiz, Cemil Sun ile çok sayıda esnaf arkadaşı ile birlikte 24 Mart 2022 Perşembe günü Dörtyol Adliyesine gelerek İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatalarını aldı.
 
Adliye önünde düzenlenen mazbata töreninde Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı kısa bir konuşması yaparak önümüzdeki sürecin çok daha verimli bir şekilde değerlendireceğini, demokratik bir seçim sürecini, hiçbir çatışma olmadan atlatmış olmanın huzur ve mutluluğunu duyduğunu, seçim sürecinde aday olan arkadaşlarının da bu konuda oldukça titiz davrandığını belirtti ve seçime katılan tüm esnaflara teşekkür etti.
 
Mazbata törenin ardından Başkan Ahmet Bölükbaşı Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber esnaflara bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet