Skip Navigation Links

Türk Hava Kurumu İskenderun’da Hızlı Başladı

Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’le birlikte eski hareketleri günlerine dönüş yapıyor.

Türk Hava Kurumu İskenderun’da Hızlı Başladı

Gündem   A+a-

 Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi, iki yıl aradan sonra başkanlığa atanan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’le birlikte eski hareketleri günlerine dönüş yapıyor.
Maket uçak eğitimleri, yamaç paraşütü ve daha bir çok konuda çocuklara ve gençlere eğitim vermeyi amaçlayan Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ vizyon ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı ve İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, yönetim kurulu üyeleri Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Eğitimci Ali Koç ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gazeteci Gökhan Gökpınar’la birlikte bölge protokol üyelerini ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdiler, fikir alış verişinde bulundular.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ziyaretlerini gerçekleştiren Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel, Türkiye Cumhuriyeti’nin en nadide kurumlarından Türk Hava Kurumu’nu çok iyi yerlere getirmek, kuruluş amaçlarına uygun çalışmalara imza atmak hedeflerine dikkat çekti.
Bölge protokol üyeleri Kaymakam Yönden, Kaymakam Gökpınar, Milletvekili Özel ile Başkan Tosyalı, Türk Hava Kurumu’nun tüm faaliyet ve çalışmalarına tam destek vereceklerini ifade ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet