Skip Navigation Links

İSKENDERUN REKLAMCILARI BULUŞTU

“İskenderun Reklamcılar Birliği (İSREB)” ‘Birlikten kuvvet doğar’ sloganı ile her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyor.

İSKENDERUN REKLAMCILARI BULUŞTU

Medya   A+a-

 İskenderun’da faaliyet gösteren reklamcıların bir araya gelerek oluşturdukları “İskenderun Reklamcılar Birliği (İSREB)” ‘Birlikten kuvvet doğar’ sloganı ile her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyor.
 
İSREB üyeleri her geçen gün zorlaşan piyasa koşulları, ekonomik olumsuzluklar, personel yetersizliği, ham madde tedariği, artan yüksek maliyetler ve sektörün sorunlarını konuşmak için bir araya geldiler. Desen Reklam’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İz reklam, Bülent reklam, Martı reklam, Reklam Store, İskenderun reklam, Art reklam, Sever reklam, Pehlivan reklam, Nar Reklam, Maya reklam, Çizgi reklam, BG Media&Technology, Sarp reklam, Mood Reklam ve Tolga Medya’nın yöneticileri katıldı.
 
Yeni nesil reklamcılık, gelişen ve değişen reklamcılık, eleman istihdamı, genç istihdam, haksız fiyat rekabeti, kaçak çalışan yabancı uyruklu firmalar gibi birçok önemli konunun ele alındığı toplantı yoğun katılım ve verimli kararlar ile gerçekleşti.
 
“Sektöre değer kat” Vizyonu ile yola çıkılan toplantıda İSREB (İskenderun Reklamcılar Birliği)’in bir çok güzel projesinden biri olan gençler için istihdam ve meslek edindirme gibi çalışmalarına da hız verilmesi, bölgede faaliyet gösteren diğer firmaların katılımının sağlanması ve 12 Mayıs’ta İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında İSREB ev sahipliğinde ARED (Açık Hava Reklamcılar Derneği) ile ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan toplantıya çevre illerden sektör temsilcilerinin de davet edilmesi kararlaştırıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet