Skip Navigation Links

İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu’nda Başarı Gururu

İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu, yepyeni bir okul olmasına rağmen, kısa sürede önemli başarılara ve gururlandıran etkinliklere imza atıyor.

 İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu’nda Başarı GururuWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Düğünyurdu TOKİ blokları içerisinde bulunan İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu, yepyeni bir okul olmasına rağmen, kısa sürede önemli başarılara ve gururlandıran etkinliklere imza atıyor.
Okul Müdürü Vedat Parlak, idareci ve öğretmenlerin, öğrenci ve velilerle kısa sürede uyum ve dayanışma içerisinde çalışmaları İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu’nda elde edilen başarılarda kendini hissettiriyor.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programında da duygusal anlar yaşayan ve izleyenleri duygulandıran etkinliğe imza atan İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, okunan şiirler ve kompozisyonlarla Çanakkale Ruhuna yakışır bir duruş ortaya koydular.
İskenderun genelinde yapılan "Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet" konulu kompozisyon yarışmasında
İskenderun Düğünyurdu TOKİ blokları içerisinde bulunan İskenderun Körfez İlkokulu / Ortaokulu öğrencileri Ahmet Enes Bekrek ikinci, Sadi Efe Eskimez ise üçüncü oldu.
 
İskenderun genelinde yapılan zeka oyunları turnuvasında ise Pentago oyununda Mucteba Asım Özcan ilçe ikincisi, Mangala oyununda ise Muhammed Recep Özbay ilçe üçüncüsü olmuştur.
 
Öğretmenleri Demet Yürekli, Emine Yakar ve öğrenciler, yepyeni bir okul olan İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu idareci, öğretmen ve velilerini bu başarıyla gururlandırdılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 İskenderun Körfez İlkokulu/Ortaokulu’nda Başarı Gururu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet