Skip Navigation Links

Kucağında 2 yaşındaki kızı ile şehit eşinin cenazesine gitti

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın eşi Gülistan Sevgi Yıldırım, kucağında 2 yaşındaki kızı Sudenur ile

Gündem   A+a-

 
Kucağında 2 yaşındaki kızı ile şehit eşinin cenazesine gitti
 
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın eşi Gülistan Sevgi Yıldırım, kucağında 2 yaşındaki kızı Sudenur ile eşinin cenazesine katılmak üzere Antalya’ya gitti.
Evli ve bir çocuk babası Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın şehadet haberi evine ulaştı. Şehit Uzman Çavuş Yıldırım'ın İskenderun Denizciler beldesinde oturan eşi Gülistan Sevgi Yıldırım'a (25) acı haberi, askeri yetkililer verdi. Haberi alan Yıldırım'ı yakınları güçlükle teselli ederken, gözyaşları yürek dağladı. Olayın duyulması üzerine şehidin evine dev Türk bayrağı asılırken, şehit uzman çavuşun silah arkadaşları da taziye ziyareti için eve akın etti.
 
Eve gelen Denizciler Beldesi Belediye Başkanı Esabil Soydan ise şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Çatışmada şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın, Uzman Çavuş Fevzi Algönül'ün ve Er Bülent Yalçın'ın İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'ndan 3 gün önce Hakkari'ye görevli olarak gittiği öğrenildi.
 
Akşam namazı öncesi şehidin evinin önünde Kur'an-ı Kerim okutuldu ve misafirlere yemek ikram edildi. Şehit Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın eşi Gülistan Sevgi Yıldırım kucağındaki 2 yaşındaki kızı Sudenur ile gözyaşları içerisinde bayan subay nezaretinde evden ayrılarak, eşinin toprağa verileceği Antalya'ya doğru hareket etti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet