Skip Navigation Links

Anne Kedi Ölü Yavrusuna Yardım İstedi

Anne kedi, ölen kedisi için çevredeki insanlardan yardım isteyerek yavrusu için korunaklı alan aradı.

 Anne Kedi Ölü Yavrusuna Yardım İstediWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Sahili’nde yeni doğum yapmış olan anne kedi, ölen kedisi için çevredeki insanlardan yardım isteyerek yavrusu için korunaklı alan aradı.
İskenderun Sahilinde güneşlenmek isteyen öğrenciler tarafından fark edilen anne kedi, ağzında yeni ölmüş olan yavrusunu taşıyarak adeta etrafındaki insanlardan yardım istedi. Yavrusunun henüz yeni öldüğü öğrenilen anne kedi yakın çevresindeki insanlara yaklaşıp ağzında taşıdığı ölü yavrusuna korunaklı alan sağlamaya çalıştı.
Ölü yavrusunu ağzında taşıyan anne kedinin yanlarına geldiğini ve bir şey anlatmaya çalıştığını belirten sahildeki öğrenciler; “Sahilde çimenlerin üzerine oturmuş güneşleniyorduk. Bir anda anne kedi ağzında bir şeyle yanımıza yaklaştı. Önce kedi, fare yakalamış zannettik. Yanımıza yaklaşıp aramıza girmeye çalışınca ölü yavru kedi olduğunu anladık. Sanki bizden yardım istiyordu. Ve diğer kediler yanına yaklaştığında onlarla kavga ediyordu. Bizde rahatsız etmeden yanından ayrıldık. Yavru için yapacak bir şey yoktu çünkü.” ifadelerini kulandılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Anne Kedi Ölü Yavrusuna Yardım İstedi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet