Skip Navigation Links

Kreşin İlk Pamuk Öğrencisi Bugün Pamuk Öğretmen Oldu

Pamuk Kreş’in ilk öğrencisi Tuğçe Yola, Çukurova Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü seçerek önemli bir adım attı.

Kreşin İlk Pamuk Öğrencisi Bugün Pamuk Öğretmen Oldu

Eğitim   A+a-

 İskenderun ve Arsuz Karaağaç’ta 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Pamuk Kreş’in ilk öğrencisi Tuğçe Yola, Çukurova Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü seçerek önemli bir adım attı.
Pamuk Kreş’in kurucusu ve sahibi Selma Türkoğlu, 2007 yılında kurumun tabelasını yaptırmak için İskenderun Bülent Reklama gittiğinde dükkanda küçük bir kız çocuğu Tuğçe Yola da orda babası Bülent Yola ve annesi Sevgi Yola ile birlikte vakit geçiriyordu.
Küçük kız çocuğunu sevmek için kucağına alan Selma Türkoğlu, Pamuk Kreş’in ilk öğrencisini de kazanmış oldu.
Tuğçe Yola, Pamuk Kreş’te gördüğü ilgi ve sevgiyi hiçbir zaman unutmadı ve bir gün bu kurumda öğretmen olmak için Çocuk Gelişimi bölümünü okumaya karar verdi.
O küçük kız çocuğu Tuğçe Yola, ilk öğrencisi olduğu Pamuk Kreş’te bugün öğretmen olarak çalışmaya başladı.
Çukurova Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü seçen Tuğçe Yola, ilk öğretmeni Pamuk Kreş Sahibi Selma Türkoğlu ile de uzun yıllar bağını hiç koparmadı.
İçinde sakladığı çocuk sevgisi ile Çocuk Gelişimi bölümünü okuyan Tuğçe Yola, ilk öğretmeni Selma Türkoğlu’na kurumda çalışmak isteğini iletince duygusal anlar yaşandı.
Ve Tuğçe Yola, şimdi ilk öğrencisi olduğu kurum olan Pamuk Kreş’te ilk öğretmeni ile meslektaş olarak çocuklara ablalık, annelik, öğretmenlik yapıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet