Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol Takımından İTSO’ya Ziyaret

Türkiye’de İlk 8 Takım Arasına girme başarısı gösterdiler

 Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol Takımından İTSO’ya Ziyaret

Eğitim   A+a-

 
 İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımı, antrenör ve okul idarecileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
 
Abdullah Sayek Anadolu Lisesi futbol takımı Antrenörü Sercan Kızılnar, okul idarecileri ve iş insanı Hasan Emir genç futbolcularla birlikte ziyarette yer alırken, günün anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaza takımlarının 10 numaralı forma ve çiçek takdiminde bulundular.
 
İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımı müsabakalarda birinci olarak Rize’de düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.
Rize’de 9-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye finallerine 8 okulun katılacağı belirtildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, şampiyon futbolcuları tebrik ederek, “Başarı elde etmek için disiplin, planlı çalışma azim ve gayret çok önemlidir. Ben de sizler gibi sporcuydum ve uzun yıllar futbol oynadım. Şehrimizden şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmanız gurur verici. Sizlere başarılar diliyorum ve çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum” dedi.
 
İGC Yönetimi de Şampiyon Takıma Başarılar Diledi. İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımına başarılar dileyen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte bu gün Ticaret odamızı ziyaret ettik.
 
Sizleri de burada görmekten dolayı çok mutlu olduk. Şehrimizin güzide takımlarına sahip çıkılmalı maddi, manevi destekte bulunulmalıdır. İskenderun’umuzda spora gönül veren hayır sever iş insanlarımızın da bu takımlara destek vermesi lazım. İGC olarak her zaman takımlarımızın yanındayız” dedi.
 
İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımı, antrenör ve okul idarecilerini ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yarımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar