Skip Navigation Links

2022 Yılı Performans Hedefleri Sunumu Gerçekleştirildi

Ziraat Fakültesi 2021 Yılı Performans İzleme Formları ve 2022 Yılı Performans Hedefleri Sunumu Gerçekleştirildi

2022 Yılı Performans Hedefleri Sunumu Gerçekleştirildi

Eğitim   A+a-

 Mustafa Kemal Üniversitesi akademik birimlerinin her yıl düzenli olarak bilimsel performanslarının değerlendirmeye alındığı toplantılar kapsamında Ziraat Fakültesi 2021 Yılı Performans İzleme Formları ve 2022 Yılı Performans Hedefleri Sunumu Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’nın katılımı ile gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesini bilimsel alanda bulunduğu noktadan daha ileri bir seviyeye taşımak için bir bütünlük içesinde ve ortak bir amaçla çalışılması gerektiğini belirtti. Hedeflediğimiz noktaya erişebilmek için üniversitemizin tüm olanaklarının seferber edileceğini sözlerine ekledi. Rektör Kaya toplantıda araştırma geliştirme ve uluslararasılaşmanın önemine değindi.
Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Akışcan’ın gerçekleştirdiği sunumun ardından ödül törenine geçildi.
Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Muharrem Keskin ve Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Şekerli 2021 yılında SCI-Expanded ve ESCI kapsamında en çok yayın yaparak 1. oldu. Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yurtsever Soysal ve Tarla Bitkileri bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Musa Türkmen 2021 yılında SCI-Expanded ve ESCI kapsamında en çok yayın yaparak 2. oldu. Gıda Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Zehra Güler ise 2021 yılında SCI-Expanded ve ESCI kapsamında En çok yayın yaparak 3. oldu.
Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü öğretim üyeleri, Prof. Dr. Şener Kurt, Prof. Dr. Soner Soylu, Bahçe Bitkileri bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Oğuzhan Çalışkan, Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Duran Çelik, Bitki Koruma Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Merve Kara ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Ahmet Dursun 2021 yılında SCI-Expanded ve ESCI kapsamında en çok yayın yaparak 4. oldular.
Bunun yanı sıra akademik teşvik puanına göre  fakültemizde Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Üremiş 2021 yılı 1. Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Musa Türkmen 2. ve Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Soner Soylu ise 3. oldu.
Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet