Skip Navigation Links

RAMAZAN KABAKLI’DAN KURUMLARA ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

15 Temmuz Şehit ve Gazi Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurları Federasyonu Hatay Bölge Başkanı Ramazan Kabaklı,

RAMAZAN KABAKLI’DAN KURUMLARA ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

Gündem   A+a-

dernek üyelerinin haricinde kendilerine ulaşan yardıma ihtiyacı olan vatandaşların da dertlerini dinleyerek, ellerinden gelen yardımı yapmayı sürdürüyor.
 
Kurumlarla sürekli diyalog ve istişare içinde olan Başkan Kabaklı, tüm yardım kanallarını şehit aileleri ve gazilerimizin yararına kullanıyor.
 
15 Temmuz Şehit ve Gazi, Doğu ve Güneydoğu Terör Mağdurları Federasyonu Hatay Bölge Başkanı Ramazan Kabaklı, Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz’a, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yıldırım’a, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e, İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu’ya, Orman İşletme Müdür yardımcısı Mehmet Karakaya’ya, Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğü personel şefi Soner Eroğlu’na, İskenderun Adliyesi yazı işleri müdürü İbrahim Kırar’a, Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kökmen’e federasyona katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi.
 
Kabaklı, “Federasyonumuzun birinci önceliği devletimizin birliği ve bölünmez bütünlüğünü son nefesimize kadar savunmak ve gerekirse bu uğurda canımızı feda etmektir” diyerek, federasyona katkı sunan herkese teşekkür etti.
Ziyaretlerde, şehit aileleri, gazilerimiz ve gündem üzerine bir süre sohbet edildi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet