Skip Navigation Links

Hizmetlere Yerinde İnceleme

Meclis Üyeleri ve Gazeteciler Hizmetleri Yerinde İnceledi

Hizmetlere Yerinde İnceleme Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti, MHP, Demokrat Parti meclis üyeleri ve basın mensuplarına tamamlanan ve devam eden hizmetleri yerinde göstererek açıklamalarda bulundu.
İskenderun Millet Parkı’nda kahvaltı programıyla başlayan hizmetlerin yerinde incelenmesi gezisi, Sakarya Mahallesi Yarı Olimpik yüzme havuzu ve yenilenen kapalı spor salonuyla başladı.
Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt'un da katıldığı gezide, hizmetler çok beğenildi.
 
İskenderun İlçe Spor Müdürü Ferit Ali Gündel de hizmet tanıtım programında spor tesisleri hakkında teknik bilgiler verdi.
İskenderun’un tamamına hizmet verecek yarı olimpik yüzme havuzunda resmi müsabakaların da yapılabilmesi için projeyi büyüttüklerini belirten Başkan Tosyalı, bir çok mahalleden çocukların, gençlerin yararlanabileceği, yüzme ve daha bir çok spor dalını yapabilecekleri alanlar oluşturmak arzusunda olduklarına dikkat çekerken, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin imar sorunu yaratması nedeniyle bir çok mahalleye bu tür hizmetleri yapamadıklarına vurgu yaptı.
Mustafa Kemal Mahallesi’nde yapılan kapalı spor salonu ile muhtarlık binasını gezdiren Başkan Tosyalı, mahallede hiçbir eksik bırakmamak için çalıştıklarını belirtirken, Muhtar İsa Taş da Başkan Tosyalı’ya hizmet ve katkıları için teşekkür etti.
Dokuz mahallede muhtarlara bina kazandırdıklarını belirten Başkan Tosyalı, bir işi yaparken tüm ayrıntıları düşündüklerini söyledi.
 
İskenderun eski Doğumevi Hastanesi yerine yapılacak modern kütüphane inşaat alanına geçen Başkan Tosyalı, meclis üyeleri ile gazeteciler, kentin büyük oranda ihtiyacını karşılayacak kütüphane ile birlikte, sahile nazır, huzurlu ve bir çok hizmetin yer aldığı yapının en kısa sürede tamamlanacağına vurgu yaptı.
 
Denizciler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı salondan İskenderun’un bir çok mahallesine kazandırmak gayretinde olduklarını belirten Başkan Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin imar konusunda yardımcı olmaması nedeniyle bu isteklerini yerine getiremediklerine vurgu yaparken, önümüzdeki süreçte imar durumunu çözüp bu konuda gerekli adımları atacaklarını söyledi.
 
Tosyalı ailesi tarafından yapılacak Engelli Eğitim Merkezi hakkında da bilgi veren Başkan Tosyalı, bu okulunda engelli öğrencilerin eğitim alacağını belirterek, kentin bir çok konuda eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
İskenderun Belediye Meclis Salonu’nda da hizmetleriyle ilgili kısa bir sunum yapan Başkan Tosyalı, Stadyumun sezon sonunda İskenderunspor’un şampiyonluğuyla birlikte yıkılarak yerine millet bahçesi yapılacağını belirtirken, Ziraat Park ve Feyezan Kanalı projelerinin ilgili firma tarafından yapımının devam ettiğine vurgu yaptı.
Hizmetlere Yerinde İnceleme  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet