Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MUHTARLARA DEVA PARTİSİNİN SOSYAL POLİTİKALARI ANLATILDI

Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar İl Başkanı Ekrem Filitoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MUHTARLARA DEVA PARTİSİNİN SOSYAL POLİTİKALARI ANLATILDI

Dörtyol   A+a-

Dün Çöp şiş restoranda yemekli olarak tertiplenen toplantıda bir konuşma yapan Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar İl Başkanı Ekrem Filitoğlu; “Öncelikle sizlerin ve bütün mahalle muhtarlarımıza işlerinizde kolaylık ve muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle, öz verili ve gayretli hizmetleriniz, özellikle de korona virüsle mücadele kapsamında almış olduğunuz görevleri başarıyla yerine getirmenizden dolayı da teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bilindiği üzere, demokrasimizin en önemli yapı taşlarından birisi de muhtarlık müessesesidir. Muhtarlarımız toplumla birebir çalıştığından dolayı vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görmekte olup, yerel demokrasinin en önemli temsilcilerindendir. Muhtarlık, devletin yönetim idaresinin başladığı noktadır. Muhtarlar, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını bizlere iletirler, bizler de bu sorunlara imkânlar doğrultusunda çözümler üretiriz. Şunu iyi biliyoruz ki yaşadığımız ilçenin her alanda gelişmesi için ilçemize dinamizm katan tüm kesimler arasında akıl ve güç birliğinin oluşması şarttır. Ancak el ele verdiğimizde ve herkes üzerine düşen görevi hakkıyla, layıkıyla yerine getirdiğinde vatandaşlarımızın hizmetlerden en üst düzeyde yararlanmasını sağlayabiliriz.
İlçemizin yol, su, elektrik, imar sorunu, Nüfus yoğunluğu, her hafta değişen göç verileri gibi güncel temel sorunlar; hemşerilerimizin yaşam kalitesini doğrudan etkilediği ortada. Ekonomik krize bağlı olarak da, gelir düzeylerinin en dipte olduğunu Dörtyol’umuzda görüyoruz. DEVA Partisi Sosyal Politikalar olarak sokaklardayız, halkımızın yaşam alanlarındayız. Bir yurttaşımıza dokunmanın ve onu kazanmanın, en büyük servet olduğuna inanan bir ekibiz. DEVA’nın var oluş amacı zaten siyaseti halk yararına bir faaliyet olarak yeniden restore etmek. Politika alanını kişisel kazanç kapısı, rant kaynağı ve siyasi kadrolar üzerinden elde edilen siyasi güç mekanizması olmaktan çıkarmak için çalışıyoruz. Dörtyol’umuz yerel ölçekte büyüyen nüfusun ihtiyaçlarını karşılayamayan, altyapıdan en temel yerel kent hizmetlerine sorunlar yumağının merkezi konumunda. Ancak biz Dörtyol’un kent karnesindeki zayıfların kime ait olduğuna bakmadan, güçlerimizi birleştirerek, bu kötü geleneği tersine çevirebiliriz. Daha Yeşil Bir Dörtyol, Daha Yeni Bir Dörtyol hayalinin gerçeğe dönüşmesi birliktelikle mümkün olacak.” Dedi.
Ocak ayında Muhtarlar Birlik Başkanlığına getirilen Özerli Mahalle Muhtarı Muhlis Aslan’da muhtarlar adına bir teşekkür konuşması yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar