Skip Navigation Links

MUHTAR CEMİL ÇOPURDAN BAŞKAN TOSYALI'YA TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çopur, mahallesinde belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Fatih Tosyalı'ya teşekkür etti.

MUHTAR CEMİL ÇOPURDAN BAŞKAN TOSYALI'YA TEŞEKKÜR

İskenderun   A+a-

 Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur, mahallesinde belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetlerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür etti.
 
Muhtar Çopur, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın bizzat verdiği talimatlar doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesinde farklı konularda bir çok hizmetin yapıldığını belirtti.
 
Muhtar Çopur, " Mahallemizde ihtiyaç olan bölgelerde sıcak asfalt çalışmaları yapıldı.Kaldırımlar yapıldı.Bazı bölgelere dekoratif parke döşeme çalışmaları yapıldı.Halı saha basketbol sahaları yapıldı.Park Bahçe ekiplerimiz yeşil alanlarda ve parklarda periyodik çalışmalarını sürdürüyor. Diğer hizmetler devam ediyor.Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı'ya teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" şeklinde konuştu.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yaptığı açıklamada kentin her bölgesine Belediye imkanları ölçüsünde hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek değerli İskenderun halkının ,hizmetin en güzelini hak ettiğini belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet