Skip Navigation Links

ATSİAD Üyeleri Başkan Mithat Ceritbinmez’i Coşkuyla Karşıladı

ATSİAD olağan genel kurulu yapıldı.Başkanlığa başarılı iş insanı, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez getirildi.

ATSİAD Üyeleri Başkan Mithat Ceritbinmez’i Coşkuyla Karşıladı

Ekonomi   A+a-

 Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşİnsanları Derneği (ATSİAD) olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa başarılı iş insanı, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez getirildi.
 
Vizyoner ve başarılı İşinsanı Mithat Ceritbinmez, yıllardır ATSİAD Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Son yıllarda ekonomi başta olmak üzere, işdünyasının sorunlarının gündemde tutulması, ilgili kurumlarla görüşmeler yapılması, siyasi, sosyal ve kültürel gelişmeleri yakından takip eden, son olarak da Bayan Voleybol takımı ile takdir toplayan önemli bir sivil toplum kuruluşu haline gelen ATSİAD, Başkan Yusuf Yılmaz’ın görev süresinin dolması sonrası, bayrağı Mithat Ceritbinmez devraldı.
Başarılı bir başkanlık dönemi geçiren Yusuf Yılmaz, ‘Onursal Başkan’ olarak hizmetlerine devam edecek.
 
ATSİAD’ın yeni Başkanı Mithat Ceritbinmez, "Yönetim kurulumuza hayırlı olsun ve başarılar dileklerimizi sunarız. Onursal Başkanımız Yusuf Yılmaz ve Yönetim kuruluna görev sürelerini başarı ve fedakarlıkla tamamladıkları için teşekkür ederiz” dedi.
 
Mithat Ceritbinmez başkanlığındaki ATSİAD Yönetim Kurulunda; Haşim Sağır, Nebil Tabaş, Mehmet Parlar, Mehmet Ali Bulut, Sedat Yıldız, Şükrü Sayılan, Kazım Yıldız, Hüseyin Coşkun, Cemal Saçan ve Yusuf Belli
YEDEK YK LİSTESİ:
Tuncay Paşaoğlu, Bülent Kırmızıoğlu, Fedai Zorlu, Mustafa Ağır, George Sayek, Pınar Ceritbinmez, Bedriye Ulutaş, Ümit Akbaş, Faris Nas, Hasan Uygun ve Ahmet Keskin
ASİL DENETİM KURULU: Salim Köybaşı, Ali Uz ve Mehmet Ali Çapar
YEDEK DENETİM KURULU: Özgür Yılmaz, Semire Cirdi ve Metin Çakıcı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet