Skip Navigation Links

HBB Meclisi 2022 'nin İlk Toplantısını Yaptı

Başkan Savaş'ın gazetecilere müjdesine meclisten destek

HBB Meclisi 2022 'nin İlk Toplantısını YaptıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılındaki ilk toplantısını, Başkan Vekili Mehmet Oflazoğlu’nun yönetiminde gerçekleştirdi. Toplantıda 13’ü gündem dışı olmak üzere toplam 76 madde görüşüldü.
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçilerine verdiği müjdeye Meclis’te grubu bulunan tüm partilerin verdiği önerge ile destek geldi.
Başkan Savaş, gazetecilerle buluşmasında HBB Meclisi’nde alınan kararların Basın İlan Kurumu aracılığı ile gazetelerde yayınlanacağının müjdesini vermiş ve bu haber Hatay basın camiası tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.
Konuyla ilgili görüşmeler sırasında söz alan CHP Grup Başkanvekili Adnan Özkaya, Başkan Savaş’ın basın emekçilerine verdiği desteği belirterek, “Başkanımız 10 Ocak’ta Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığımıza konu ile ilgili talimatı vermişti” hatırlatmasında bulundu.
Söz konusu önerge HBB Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda ayrıca, HBB bünyesinde bulunan ve karayolu yolcu taşımacılığında kullanılan terminallerdeki ücret tarifelerinin tebliğe uygun olarak güncellenmesi oy birliği ile kabul edildi. Denetim Komisyonu üye sayısı 5 olarak belirlendi ve komisyona Rıfat Sarı, Mehmet Saruhan, Veli Gümüş, Ali Mutlu ve Mehmet Çito seçildi.
Bir sonraki HBB Meclis toplantısı 8 Şubat Salı günü saat 14.00’te yapılacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB Meclisi 2022 'nin İlk Toplantısını Yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet