Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Engel Tanımayanlar İGC'de Buluştu

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini cemiyet binasında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileler.

Engel Tanımayanlar İGC'de Buluştu

Medya   A+a-

 İskenderun’da bulunan Engelliyim engel tanımam dernek yönetimi İskeanderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini cemiyet binasında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileler.
Gazeteciler cemiyetine yapılan ziyaretten dolayı Engelliyim engel tanımam derneğine teşekkür eden İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Engellilerin her daim yanlarında olacaklarını bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.
İskenderun Engelliyim Engel tanımam derneği Başkanı Kamil Göçmen, yöneticiler Serdar Kırdar ve İbrahim Yıldız göreve gelen Başkan Diyap Atar ve yönetimine hayırlı hayırlı olsun dileklerini iletirken, yaşadıkları sıkıntıları da dile getirdiler.
Başkan Göçmen, İskenderun da engelillerin en büyük sorunlarının işsizlik olduğunu dile getirerek bölgemizde bulunan fabrikalar yada kurumsal yapılan malesef ki bizlere iş vermiyorlar yasada engelli çalıştırılma zorunluluğu olmasına rağmen kimse işi bizleri almıyor dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş