Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Naciye Düzen Ana Dolu..

İskenderun’da görev yapan ve ilklere imza atan Naciye Düzen Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, çocuklara olan sevdası, sabrı ve başarılarıyla tanın

Dünya   A+a-

İskenderun’da görev yapan ve ilklere imza atan Naciye Düzen Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, çocuklara olan sevdası, sabrı ve başarılarıyla tanınıyor.

Naciye Düzen Ana Dolu..

İlk erkek Anaokulu öğretmeni şuanda sayısı bir elin parmakları kadardır.

Çocuk gelişimi eğitiminin bilimsel yöntemlerle ebeveynlere verilmesi için Üstün Dökmen ve Doğan Cüceloğlu’nu İskenderun’a ilk getirendir.

Dr. Gani Bahadırlı 75’nci Yıl Anaokulu’nda idarecilik yaptığı dönemde okulun bahçesinde Hatay’ın ilk hayvanat bahçesini kurandır.

İlk defa Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu’nda, Anadolu Ateşi tarzı bir projeyle 300 çocuğa aynı anda gösteri yaptıran Hüseyin Gündüz, sosyal etkinliklerindeki başarısıyla da büyük takdir toplarken, benzer projeleri Naciye Düzen Anaokulu’nda yapmaya hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan aldığı ödüller ve plaketler ise Hüseyin Gündüz’ün başarılarının en önemli göstergesi..

Müdür Hüseyin Gündüz, Anaokulu eğitiminin kalitesinin zirve yapmasında büyük hizmetleri olan önemli bir idareci ve eğitimci… Bir baba şefkatinde ki Hüseyin Gündüz’ün kadrosunda ise anne şefkatiyle dolu öğretmenler bulunuyor..

Henüz bebeklikten çıkmış, anne kucağı ve şefkatine muhtaçken, yürümeyi ve ihtiyaçlarını karşılamayı yeni yeni öğrenen, okul heyecanı ve korkuyu bir arada yaşayarak anneden uzaklaşmak zorunda olan minikler için muhteşem bir ortam Naciye Düzen Anaokulu..


Anne ve babalarının bacağına yapışmış okula adım atmak istemeyen miniklerin korku ve heyecanını atmalarını sağlayanlar ise; kendilerini çocuklara adamış birer anne şefkatiyle dolu öğretmenler..

Deneyimli bayan öğretmenlerden oluşan kadronun başında ise bir baba Hüseyin Gündüz bulunuyor.

On beş Ana şefkatiyle dolu öğretmenin, okulda oldukları süre içerisinde de onlara ebeveynlerinin yokluğunu aratmayan öğretmenler ve çalışanların çabası ise her türlü takdirin üzerinde..

İlk 15 gün ebeveynlerinden kopamadıkları için ağlayan onlarca çocuk, öğretmen ve personelin ilgisiyle kısa bir süre sonra okula koşarak gelmeğe başlıyor.

Sınıfına girmek istemeyip de annesinin eteğine yapışmış bir çocukla iletişim kurarak okulu sevmesini sağlayan Müdür Hüseyin Gündüz’ün eğitimciliği ve idareciliği ise ebeveynlerden büyük takdir görürken, çocukların Hüseyin Gündüz’e olan ilgisi ve sevgisi ise görülmeğe değer.

Sınıfta oynanan oyunlar, eğlenceli etkinlikler, oyuncakların bolluğu, okul bahçesindeki oyun parkı, yemekhanede öğle yemeği öncesi yapılan dua ile birlikte yenilen yemeğin keyfi ise hangi yaşta olursa olsun insanın anaokulu çocuklarına imrenmesine neden oluyor..


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Derya ÇAMUZ 15 Haziran 2015 Pazartesi
okulunuzun metnini duydum geçen sene oğlumu yazdıramadım öğle kontenjanınız dolu diye fakat şuandada telfonunuz sürekli meşkul .. kayıtlat başladıysa bari bu sene yazdırmak nasip olur inşallah öğle gurubuna
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş