Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sigorta Acentelerine Fuar Organizasyonu ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı

İTSO 18. Meslek Komitesince, Sigorta Acentelerine yönelik fuar organizasyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sigorta Acentelerine Fuar Organizasyonu ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 18. Meslek Komitesince, Sigorta Acentelerine yönelik fuar organizasyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi (USFK) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzenli, Başkan Yardımcısı Sezer Özdemir ve Teknik Kurul Başkanı Osman Tuken, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, Sigorta Acentelerine yönelik 3-5 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya-Belek’te düzenlenecek olan fuar organizasyonu ile ilgili sunum gerçekleştirdi.
Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi (USFK) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Düzenli, sine vizyon destekli olarak gerçekleştirdiği sunumunda, 3-5 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya-Belek’te düzenlenecek olan fuara İskenderun’da faaliyet gösteren sigorta acentelerini de davet ederek, bu fuarın, Acenteler için bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Çok geniş katılımlı bir fuar organizasyonu planladıklarını belirten Düzenli, sigorta şirketlerinin, sigorta aracılarının, sigorta ile ilgili kuruluşların, özel sektörün, üniversite araştırma kurumlarının ve diğer uluslararası kuruluşların bu fuarda buluşacağına vurgu yaptı.
Bilgilendirme toplantısına, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Sigorta Acenteleri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar