Skip Navigation Links

Gelecek Partisi İskenderun'da Vitrine Çıktı

GELECEK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gelecek Partisi İskenderun'da Vitrine Çıktı

Politika   A+a-

 Gelecek Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililer İskenderun Atlı Spor Kulübünde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kahvaltılı programda konuşan Yılmaz , zirve şehir olarak adlandırdığı İskenderun’un çok önemli bir değer ifade ettiğini belirtti..
Gelecek Partisi’nin yarınlar için lider parti olacağını, istikrarlı bir sürece yürüyebilmek adına tek alternatif "Gelecek Partisi, olduğuna dikkat çekti.
 
Mehmet Yılmaz, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada ‘’İskenderun genelinde kimseyi kırmadan ,incitmeden yaptığımız yardımlarda asla karşılık beklemiyorum.
Geldiğim nokta neresi olursa olsun ben geçmişimi unutmadan hareket eden bir kişiyim dedi.
Siyasette ki konumundan da bahseden Yılmaz, geleceğin lider partisi olduklarını ve ülkeyi yönetme noktasında Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun projeleri ile iktidara geleceklerine dikkat çekti.
 
"Anadolu'nun bağrından yeni bir sese ihtiyaç var." diyen Yılmaz , iktidarı zayıflatmak için ortaya çıkmadıklarını, iktidar olmak için mücadele verdiklerini belirtti.
Toplantıya Tele Konferans ile katılım gösteren Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Basın Mensuplarının zor şartlar altında çalıştığına değinerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
İskenderun genelinde partiye katılımın çok iyi olduğunu belirten Başkan Mehmet Yılmaz, tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
Konuşmanın ardından Gelecek Partisine üye olan 69 katılımcıya parti rozetleri takıldı.
Basın Mensupları ile bir süre sohbet eden Yılmaz, Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun diyerek toplantıya son verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet