Skip Navigation Links

“İKTİDAR SEBEP YÜKSEK ENFLASYON SONUÇTUR”

HATAY SAADET’TEN ZAMLARA TEPKİ “İKTİDAR SEBEP YÜKSEK ENFLASYON SONUÇTUR”

 “İKTİDAR SEBEP YÜKSEK ENFLASYON SONUÇTUR”Web
TV

Gündem   A+a-

 İktidar cephesinin suskunluğunu koruduğu zamlara tepkiler sürüyor.
 
Partisinin İl başkanlığı binasında konuşan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, yaşanan enflasyonla ilgili olarak “İktidar Sebep, yüksek enflasyon sonuçtur” dedi.
 
İl Başkanı Eğe, “TÜİK'in sipariş usulü hazırladığı verilere göre dahi 20 yılın en yüksek enflasyonunu gördük. TÜİK Yıllık enflasyonu yüzde 36,8 olarak açıkladı. İktidarın sebep olduğu yıkımı artık TÜİK bile perdeleyemiyor” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Eğe, konuşmasının devamında; “2021’in son saatlerini doğalgaz, elektrik ve akaryakıta gelen zam haberleri ile kapatırken, yeni yılın ilk gününe de yeni zamlarla uyandık. Bugünlerde de zamların devam ettiğini görüyoruz.
 
 
 
İktidardakiler, ülkede küçük veya büyük hangi problem varsa mutlaka başkalarını suçluyor. Soğan-patates zamlandığında soğancılar, fiyat artışları durmak bilmez hale gelince marketler suçlu oldu.
 
 
 
Her defasında daha garip bir lobi icat ediliyor. Hep başkaları suçlu, hep başkaları kabahatli. Gördüğünüz gibi bir tek iktidarın hiç suçu ve sorumluluğu yok. Kendileri gibi düşünmeyenler, en ufak bir itirazda bulunanlar, hakkını talep edenler ise hain ilan ediliyor.
 
 
 
Hükümetin görevinin insanların yaşam standartlarını yükseltmek, hayat pahalılığı için somut ve kalıcı çözümler uygulamak olmalıdır. Ancak anlaşılıyor ki Saadet Partisi’nin olmadığı bir iktidarda bunlar çözülmeyecek. Bizler bunları çözmeye de talibiz” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 “İKTİDAR SEBEP YÜKSEK ENFLASYON SONUÇTUR” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet