Skip Navigation Links

Başkan Savaş’tan Huzurlu Ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevi Yaşlılar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıla

Gündem   A+a-

Başkan Savaş’tan Huzurlu Ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevi Yaşlılar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Başkan Doç.Dr.Lütfü Savaş, beraberinde Başkan Vekili Serdar Güven, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül Ergüner, Yaşlıları Destekleme Derneği Başkanı Nazime Emir ve yönetim kurulu üyeleri, MKÜ Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı Sabri İnanöz’le birlikte huzurevini ziyaret etti.

Serinyol Huzurevi’nde gerçekleşen ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, Huzurevi Yaşlılar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen ve huzurevi sakinleri hazır bulundu.

Ziyarette Huzurevi’nde ikamet eden yaşlılarla sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran, gönüllerini alan Belediye Başkanı Savaş, “Büyüklerimizi ziyaret etmemiz onların sıkıntılarını dinlememiz bizlerin görevi. Her zaman olduğu gibi büyüklerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almak, yaşlılarımıza moral aşılamak için buradayız. Allah başımızdan eksik etmesin. Herkes bir gün yaşlanacak. Büyüklerimizi unutmamak, asli görevlerimizden biri olmalı. Büyüklerimizin destek ve katkılarıyla zor günlerimizi atlatıyoruz. Şunu unutmamak lazım, herkes bir gün yaşlanacak. Dolayısıyla ne ekerseniz onu biçersiniz düsturundan hareketle anne ve babalarımıza, büyüklerimize, yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Ben özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin buraya gelip büyüklerimizden nasihat alması gerektiğini düşünüyorum. Büyüklerimizi unutmamak, asli görevlerimizden birisi olması gerekir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş ve beraberindeki heyetin ziyaretiyle moral bulan huzurevi sakinleri ise "Buraya kadar gelerek bizim halimizi hatırımızı sorduğu için çok mutlu olduk. Çünkü bizlerin sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Bizlerle oturup sohbet etmesinden onur duyduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dediler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet