Skip Navigation Links

Ülkenin Kalkınmasında Reformlar Çok Önemli..

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Gündem   A+a-


Emniyet Müdürü Cengiz Başer’in ziyaretinde “Anne ben geldim” kitabının kendisinin üzerinde bıraktığı etkiyi anlatan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu:

Ülkenin Kalkınmasında Reformlar Çok Önemli..

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

İade-i ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vayısoğlu, Emniyet Müdürü Başer’in ziyarette kendisine hediye ettiği “Anne ben geldim” kitabından çok etkilendiğini belirterek, Türkiye’nin kalkınmasında reformların önemine işaret etti.

“Anne ben geldim” kitabından küçük bir bölümü gazetecilerle paylaşan Engin Vayısoğlu, reformlar sayesinde en olumsuz insanın dahi ne kadar pozitif bir insana dönüşebileceğine dikkat çekti.

Emniyet Müdürü Başer de, Vayısoğlu’na aktardıkları için teşekkür ederken, “Biz polis olarak sadece terörle mücadelede değil, suçla mücadelede de insanı baz alıyoruz. Devlet düzeneğimizde var olan “İnsanı yaşat, devlet yaşasın” anlayışıyla yola çıkıyoruz” dedi.

Engin Vayısoğlu konuşmasında şöyle dedi: “Türkiye’nin kalkınmasında reformların çok önemli olduğunu dile getiririz. Ancak ben yeni atanan Emniyet Müdürümüze ziyarete gittiğim zaman sayın Cengiz Bey bana bir kitap hediye etti. “Anne Ben Geldim” isimli kitabı yazan kişi, İstanbul’da terörle mücadeleden sorumlu Emniyet Müdürlerimizden birinin yazdığı bir kitap. Terörle mücadelede reformun nereye kadar geldiğini bu kitapta çok iyi anladım. Terörden dolayı insanlara verilen mücadelede, ne kadar pozitif bir insana dönüştüğü ve ülkemizin özlemle duyduğu, aynı filmlerde görebileceğiniz mücadele anlatıyor. Sayın Müdürüme bu kitaptan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Emniyet Müdürü Cengiz Başer de konuşmasında terörle ve suçla mücadelede çalışma sistemleri hakkında bilgiler verirken, “insanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla yola devam ettiklerini belirterek şöyle dedi: “ Biz polis olarak sadece terörle mücadelede değil, suçla mücadelede de insanı baz alıyoruz. Devlet düzeneğimizde var olan “İnsanı yaşat, devlet yaşasın” anlayışıyla yola çıkıyoruz. Bir insan terör suçlusu da olsa, şüphelide olsa her şeyden önce insandır. Kitabın içeri canlı bir bomba olan terör suçlusunun yaşadıklarını kaleme almış. Terör örgütüne nasıl üye olduğunu, ondan sonra büyük pişmanlıklar yaşayarak ayrıldığını anlatıyor. İnsan olmanın en büyük şerefinin onur olduğunu anlatıyor. “

Ülkenin Kalkınmasında Reformlar Çok Önemli.. videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet