Skip Navigation Links

PATİLER OKULDA PROJESİ EKİBİ İSTE’DE

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Patiler Okulda Projesinin mimarları İskenderun Teknik Üniversitesi’nde projelerini tanıttılar.

PATİLER OKULDA PROJESİ EKİBİ İSTE’DE

Eğitim   A+a-

 Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Patiler Okulda Projesinin mimarı olan 4 Milli Eğitim öğretmeni 29 Aralık’ta projelerini tanıtmak ve eğitim vermek için İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) ziyaret etti. İSTE Bilgisayar Mühendisliği Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında dersi veren Doç. Dr. Yakup Kutlu ve Hayvanları Koruma Toplumluluğun danışmanı Arş. Gör. Merve Nilay Aydın’ın organize ettiği konferansta "Sessiz Dostlarımızın Sesi Olalım Projesi" adıyla hayata geçirilen proje tanıtıldı. İSTE Kırmızı salonda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Daire Başkanları, İSTE öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Bugüne kadar 132 okulda yüz yüze ve online eğitimler, etkinlikler ve yarışmalar düzenleyen proje ekibi “hem hayvanların hayatını bir nebze iyileştirmek hem de çocukların empati ve merhamet duygusunu geliştirmek için yola çıktıklarını” belirttiler. Geçtiğimiz yıl Antakya’da okul öncesi ve ilk öğretim düzeyinde eğitimler veren ekip bu yıl projelerini Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun izniyle tüm eğitim kademelerini ve Hatay’ı kapsayacak biçimde genişletmiş durumda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet