Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“SÖYLENTİLER ASILSIZ”

Gazeteci Helga Terbiyeli'nin sorularını yanıtlayan İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Hakkında Çıkan Spekülasyonlara Cevap Verdi;

“SÖYLENTİLER ASILSIZ”

Spor   A+a-

 Gazeteci Helga Terbiyeli'nin sorularını yanıtlayan İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Hakkında Çıkan Spekülasyonlara Cevap Verdi;
“SÖYLENTİLER ASILSIZ”
Yaklaşık 15 gündür maçlara katılamayan İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, hakkında çıkan spekülasyonlara yanıt verdi.
Söylentilerin asılsız olduğunu kaydeden Bolat, yaklaşık 20 yıl öncesinden kalan bir dava ile ilgili sorunlar olduğunu ifade ederek; “Söylentilerin çoğu asılsız. Ben buraya ilk geldiğimde ve basın toplantısı yaptığımda, eskiden bazı sorunlar yaşadığımı söyledim. 18 yıl önceki bir davamdı, o davam sonuçlandı. Denetimli Serbestlik ile ilgili bazı sorunlar vardı, maalesef kanunlar değişmiş 3-5 gün geç kaldık. 30 yaşındaki davamın sonucundan gelen bir şeydi.
Bazı art niyetli insanlar tarafından çok değişik yorumlanmış. Kendileri ile Allah’ın arasındaki mevzu. Biz buradayız, görevimizin başındayız, işimizin başındayız Allah’a çok şükür. Bizim 19 yıllık şirketimiz var, yaptıklarımız ortada. Her zaman meyve veren ağaç taşlanır, sorun değil, gördüğünüz gibi biz buradayız.
İskenderunspor için neler yaptığımız ortada. Bizim derdimiz İskenderunspor’u hak ettiği yere getirmek. Adaptasyonumuz tamamen ona yönelik. Devre arası çok kısa, şampiyon olmaktan başka aklımızdan geçen bir şey yok. 2 lige, oradan da 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu şehri futbol olarak hak ettiği yere getirmek istiyoruz.
Bu şehir futbolu çok seviyor, futbol onlar için ayrı bir şey, bu şehir futbol şehri. İskenderunspor’u hak ettiği yere getirmekten başka bir menfaatim yok. Bizi canı gönülden destekleyen insanlar yeter. İskenderun futbolseverlerinden çok büyük destek alıyoruz, Allah hepsinden razı olsun!” değerlendirmesinde bulundu.
Şampiyonluk ellerinden geleini yapacaklarına da değinen Bolat; “İlk yarı elimizden gelenin en iyisini yaptık. Şampiyon olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kaliteli, karakterli futbolcu grubumuz var elimizde. İnşallah iki-üç yıl içerisinde bütün projelerimize ulaşacağız.
Sabır gerektiren bir iş! Sabırla, herkesin desteği ile iyi yerlere geleceğiz. Bizi destekleyen bütün İskenderun halkının yeni yılını kutluyorum. Allah hepimize sağlık ve mutluluk versin. İnşallah bu güzel şehir, hak ettiği yere ulaşır, hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, çok şanslıyız. Nasıl daha ileriye gidebiliriz, kavga etmeden gürültü etmeden, bu şehri nasıl biraz daha ileriye götürebiliriz temennimiz budur” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş