Skip Navigation Links

Atlı Spor Kulübü Hayat Veriyor

İskenderun’da son yılların en önemli yatırımına ev sahipliği yapan Atlı Spor Kulübü, her yaş grubundan vatandaşları ağırlıyor.

Atlı Spor Kulübü Hayat Veriyor Web
TV

Gündem   A+a-

Açık büfe kahvaltı ile güne başlayan Atlı Spor Kulübü’nde, çocuklar, gençler at binerek keyifli zaman geçirirken, küçük hayvanat bahçesinde birbirinden sevimli hayvanlar da ziyaretçilerden ilgi görüyor.
Özellikle hafta sonları yoğun ilgi gören Atlı Spor Kulübü, açık ve kapalı alanı, çocuklar için özel oyun alanları, sevimli atlarla gezinti, mini hayvanat bahçesinde tüm hayvanları canlı izleme keyfi ve güvenli bir ortamda eğlenme fırsatı sunuyor.
Amatör binicilik kursu dahil, keyifli vakit geçirilen İskenderun Atlı Spor Kulübü’nde, grup safari turlari da yapmak mümkün.
En iyi cins atların yer aldığı İskenderun Atlı Spor Kulübü işletmecileri Genç İşinsanları İbrahim Yeni ile Mustafa Yener, bir çok dalı gibi binicilik sporunun insan sağlığı, çocukların ruh sağlığı ile gelişimlerine büyük katkı sunduğuna vurgu yaptılar.
Geçtiğimiz günlerde İskenderun Atlı Spor Kulübü işletmesine ortak olan Genç ve başarılı işinsanı İbrahim Yeni, yoğun iş stresinin ailecek atılabileceği, gün boyu çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirilebilecek bir mekanda hizmet vermekten ve Mustafa Yener gibi bir dostla iş yapmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Atlı Spor Kulübü’nde bir çok yeniliği yeni ortağı İbrahim Yeni ile yapacaklarını belirten Mustafa Yener, “bölge halkının nefes alacağı, mutlu olacağı, çocukların sevinç çığlıkları attığı bir ortam sunmaktan gururluyuz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Atlı Spor Kulübü Hayat Veriyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet