Skip Navigation Links

Gelecek Parti İlçe Teşkilatından İGC’ye ziyaret

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyet,İGC'yi ziyaret etti.

Gelecek Parti İlçe Teşkilatından İGC’ye ziyaret

Medya   A+a-

 Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyet, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
İGC Başkanı Diyap Atar, Başkan Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyeti karşılamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
İGC yönetimi ile görüş alışverişinde bulunan Gelecek Partililer, Türkiye’nin iyi gelişmelere ihtiyacı olduğunu belirttiler. Başkan Yılmaz, partisinin “Temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıktığını belirterek “Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur.” Diyerek gelecekten umutlu olduklarını dile getirdi.
“Şimdi yeni şeyler söyleme zamanı.. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler” diyen Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Yeni şeyleri ancak korkulardan tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler. Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur.” dedi.
Yerel ve ulusal siyasetin sohbete konu olduğu ziyaretin anısına İGC Yönetimi ve Gelecek Partililer toplu fotoğraf çektirdiler…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet