Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındı

Sağlık-Sen İskenderun Şube Başkanı Dr. Tayyar Gürcü, bölgemizde sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındı

Sağlık   A+a-

 Sağlık-Sen İskenderun Şube Başkanı Dr. Tayyar Gürcü, Sendika Genel Merkezi tarafından alınan karar gereği, 07.12.2021 Salı ve 09.12.2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek iş bırakma eylemi kapsamında, bölgemizde sağlık hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
 
Sağlık çalışanlarının hakkını ararken, halkın sağlığını ihmal etmeyeceklerini belirten Başkan Gürcü, “Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, bütün çalışanların mali ve özlük haklarına ilişkin düzenleme ve tekliflerin, çalışanların tamamını kapsayıcı olması ve çalışma barışına katkı sunması adına yapacağımız iş bırakma eylemi, inanıyoruz ki hedefine ulaşacaktır. Amacımız sadece, özellikle pandemi sürecinde gecesini gündüzüne, canını dişine takarak büyük özverilerde bulunan sağlık çalışanlarının hak ettikleri mali ve sosyal edinimleri almasıdır. Tabi sendika üyelerimizin hak arayışı çerçevesinde yapacakları iki günlük iş bırakma eylemde, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldık” şeklinde konuştu.
 
İskenderun bölgesinde yaklaşık 1000 üyesi bulunan Sağlık-Sen sendikası İskenderun Şube Başkanı Dr. Tayyar Gürcü, iş bırakma eylemine, yoğun bakım, acil servis, ameliyathane, diyaliz, 112 acil sağlık hizmetleri ve acili müdahale gerektiren birim çalışanlarının dahil olmadığını da sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar