Skip Navigation Links

“İskenderun Tarih Atölyesi” Gençlerle Buluşuyor

İskenderun Gençlik Merkezi Ve Fahreddin Osmanca İş Birliği ile “İskenderun Tarih Atölyesi” Gençlerle Buluşuyor

“İskenderun Tarih Atölyesi” Gençlerle BuluşuyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençliğine ve İskenderun Tarihine gönül vermiş iki ekibin işbirliği ile hazırlanan “İskenderun Tarih Atölyesi” İskenderun Gençlik Merkezinin yeni gözbebeği İSTE Genç Ofiste hayat buluyor.
 
Sadece İskenderun tarihinin konuşulduğu ve gençlere aktarıldığı Tarih Atölyesi İskenderun Teknik Üniversitesinde bulunan İSTE Genç Ofiste ilk toplantısını gerçekleştirdi. Tarih Sohbetlerinin yapıldığı, Kent Hikâyelerinin anlatıldığı atölyede tarih gezileri ve film günleri de planlanıyor.
 
Tarihi ve arkeolojik anlamda İskenderun Tarihinde önemli gelişmelerin yaşandığı şu günlerde “İskenderun Tarih Atölyesi hem İskenderun’da yaşayan hem de üniversiteye gelen gençler tarafından büyük ilgi gördü.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
 
“Güzel şehrimiz İskenderun’da tarih anlamında böylesine güzel bir iş yapıyor olmak ve bu işin sonucunda gençlere bir mirası aktarıyor olmak bizler için çok kıymetli. Bu anlamda güzel bilgi birikimini gençlerimizle paylaşan sevgili Fahreddin Osmanca’ ya ne kadar teşekkür etsek az kalır. Birlikte böylesine güzel ve anlamlı bir işi birlikte yapıyor olmak ayrıca gurur verici. Tarihe meraklı tüm gençlerimizi İskenderun Tarih Atölyemize İSTE Genç Ofise bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“İskenderun Tarih Atölyesi” Gençlerle Buluşuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet