Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Keskin ve Uçmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Keskin Kömür ve Keskin Katı Yakıt Plaza sahibi işadamı Emin Keskin’in oğlu Okan Emin Keskin, Lider Çiçekçilik sahibi Mehmet Uçmaz’ın güzel kızı İrem U

 Keskin ve Uçmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Magazin   A+a-

Keskin Kömür ve Keskin Katı Yakıt Plaza sahibi işadamı Emin Keskin’in oğlu Okan Emin Keskin, Lider Çiçekçilik sahibi Mehmet Uçmaz’ın güzel kızı İrem Uçmaz ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
Emin - Ayten Keskin ve Mehmet – Suzan Uçmaz ailelerini birleştiren törenle, kız evinde söz kesimi merasimi yapıldı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Okan Emin ve İrem çifti mutluluğu ve heyecanı bir arada yaşadı.
Tatlı kesiminin ardından söz kurdelesini kesen aile büyükleri, evlilik yolunda ilk adımı atan Okan Emin ve İrem çiftini tebrik ederken, bu güzel ana tanıklık etmenin sevincini yaşadılar.
Okan Emin Keskin’i bu mutlu gününde abisi Hakan Keskin’de biran olsun yalnız bırakmadı. Gerçekleştirilen söz merasimi ile aşklarını taçlandıran Okan Emin - İrem çiftinin söz yüzüklerini aile büyükleri taktı.
Mutluluğunu dostlarıyla paylaşan Emin Keskin sosyal medyasında, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Hayırlısı ile söz aldık, söz verdik” ifadelerine yer verdi.
Bizlerde Okan Emin Keskin ile İrem Uçmaz çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş