Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güngör: Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olacağız!

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ile yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne

Başkan Güngör: Her zaman işçinin ve emekçinin  yanında olacağız!

Gündem   A+a-

hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Hak-İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Sekreteri Murat Kayış, Mali Sekreter Veysel Yayla, Teşkilat Sekreteri Mehmet Şahin, Eğitim Sekreteri Hakan Karakoca, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası göreve yeni gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Hoş sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, bölgedeki sanayi faaliyetleri, sendikal çalışmalar ve çalışma hayatına kadar birçok konuda istişarelerde bulunuldu.
 
Başkan Güngör, her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. Kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Başkanı Güngör, yeni yönetime de kolaylıklar diledi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar da, işçinin, alın terinin yanında mücadele eden Özçelik-İş Sendikası’nın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, Başkan Mehmet Güngör’e çalışmalarında başarılar diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar