Skip Navigation Links

Kaymakam Yönden'den İGC'ye İadeyi Ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne iadeyi ziyarette bulundu.

Kaymakam Yönden'den İGC'ye İadeyi Ziyaret

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası göreve gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu ile hoşsohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yeni yönetimin tüm basın camiasına ve kente hayırlı olmasını diledi.
Basın mensuplarıyla her zaman iç içe olduklarını, yapılan çalışmalar noktasında İskenderun’un ruhunun ön planda tutulmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Yönden, çabalarından dolayı basın mensuplarına kolaylıklar ve başarılar diledi.
Yeni Kaymakamlık binasının kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Kaymakam İskender Yönden, “Yazılarınızı takip ediyorum. Eleştirilere de her zaman açığım. Burada görevde bulunmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek kentte istişarelere de her zaman açık olduğunu vurguladı.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar ise, geçtiğimiz günlerde yapılan demokratik seçimle yeni yönetimi oluşturduklarını belirterek, yeni göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte şehrimizin kalkınması için çalışacaklarını söyledi.
Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet