Skip Navigation Links

İSKENDERUN ATLI SPOR KULÜBÜNDE SIRADIŞI BİR GÜN GEÇİREBİLİRSİNİZ

İskenderun' da Atlı Spor ve Mini Hayvanat Bahçesi ile Hatay' da en geniş alanda hizmet veren İskenderun Atlı Spor Kulubü Basın ile kahvaltıda bir aray

 İSKENDERUN ATLI SPOR KULÜBÜNDE SIRADIŞI BİR GÜN GEÇİREBİLİRSİNİZ

Gündem   A+a-

İskenderun' da Atlı Spor ve Mini Hayvanat Bahçesi ile Hatay' da en geniş alanda hizmet veren İskenderun Atlı Spor Kulubü Basın ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Mustafa Yener; "Atlı Spor Kulübü faaliyet alanları BİNİCİLİK, kahvaltı, Dünya mutfağı, mini hayvanat bahçesi olarak hizmet vermekteyiz. Kulübümüz halka açık olup üye olma şartı yoktur bunu özellikle bildirmek istiyorum. Şişme oyun parkı,
Otoparkı bulunmaktadır. Denize safari, düğün ve sünnet çekimleri, Binicilik okulu amatör BİNİCİLİK ve Profesyonel lisans imkanı ve At Pansiyon Otel hizmeti mevcuttur. Mekanımız alkolsüz olup haftasonları canlı müzik eşliğinde ailelerin çocuklarıyla rahat ve keyifli vakit geçireceği ortamı kentimize sunmaktan mutluyuz." Açıklamasında bulundu.
Öte yandan kahvaltıdan sonra basın mensupları ata binip mini hayvanat bahçesini gezdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet