Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Selma Yılmaz’ın Cevdet Madak Gururu

Türkiye’nin saygın filtre markalarından Şampiyon Filtre’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası...

Selma Yılmaz’ın Cevdet Madak Gururu

Yaşam   A+a-

Türkiye’nin saygın filtre markalarından Şampiyon Filtre’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yılmaz, oğlu Cevdet Madak’ın üniversiteden mezun olmasının gururunu yaşadı.
 
ABD’de New Haven Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümünden mezun olan Cevdet Madak’ın mezuniyet töreni için ABD’ye giden İşinsanı Selma Yılmaz, evladının mezuniyet gururunu izlerken duygulandı.
 
Hayatının en güzel gününü oğlu Cevdet Madak’ın mezuniyetiyle yaşadığını belirten Selma Yılmaz, Şampiyon Filtre ailesi olarak gururlandıklarını söyledi.
 
Selma Yılmaz, “hayattaki en büyük dayanağım, gururum oğlum Cevdet Madak’ın New Haven Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümünden mezun olması, hayata atılacak olması beni çok heyecanlandırıyor, gururlandırıyor” dedi.
 
Cevdet Madak da, annesi Selma Yılmaz’ın bulunması ve gururunu paylaşmasının heyecan ve mutluluk verici olduğunu belirterek teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş