Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ERGÜNEŞ, HATAY TANITIM GÜNLERİNDE

İsmail ERGÜNEŞ, İstanbul Hatay Tanıtım Günlerine gelerek, Hatay Valiliğini, Hatay Dernekler Federasyonu ve diğer stantları tek tek gezdi.

BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ERGÜNEŞ, HATAY TANITIM GÜNLERİNDE

Gündem   A+a-

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ, İstanbul Hatay Tanıtım Günlerine gelerek, Hatay Valiliğini, Hatay Dernekler Federasyonu ve diğer stantları tek tek gezdi. Onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer’den etkinlik konusunda bilgi alarak Hatay’ın tanıtımı konusunda çalışmalarından dolayı başkan ve yönetimini tebrik etti.
Belediye stant yetkililerinden ilçelerinin tanımı konusunda bilgi alarak,ilçedeki sosyal yardımlarla ilgili sorun ve ihtiyaçlarla ilgi görüş alışverişinde bulundu.
Gastronomi Şehri Hatay’ın tescilli markası künefe ve diğer Hatay’ın zengin mutfak kültürünü İstanbulluların damak tadına sunan diğer mekanları da dolaşarak lezzet ustalarından bilgi aldı.. Hatay İlinin tanımına katkılarından dolayı teşekkür etti.Hatay’ın yöresel ürünleri stantlarını da gezerek, esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi.
Hatay el sanatları eserlerini de unutmayan Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNES, burada taş işletmeciliği, mozaik sanatı ve yakma resim eserlerini de inceledi. Sanatkardan bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.
Hatay el sanatları eserlerini inceledi. Sanatkardan bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.Vatandaşların Bakan Yardımcısı İsmail ERFGÜNEŞ’e yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Hatay Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Hassalılar Dernek Başkanı Ali çalışkan Yaptığı açıklamada;
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcı Av.İsmail ERGÜNEŞ’le yıllar önce Hassa’da Milli Gençlik Vakfında beraber hizmet ettiklerini belirterek, Sayın Bakanımıza şimdi ülkemize hizmet etmek nasip oldu.Hizmet ve Gönül adamı Bakanımızın başarılı olacağına inanıyorum.” dedi.
Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin YILMAZER ise ;
“Yoğun işlerine rağmen Hatay Tanıtım Günlerine gelen Sayın Bakan Yardımcısına yönetim Kurulu adına teşekkür ederek başladığı konuşmalarına;
“Sayın Bakanım yıllardır İstanbul’da hizmet etti. Bütün derneklerimizin faaliyetlerine destek verirlerdi. Allah nasip etti Bakan yardımcımız oldu. Gönlündeki hizmet aşkı ve gayreti, bütün ülkemize nasip olmaya başladı. Başarılı olacağına inancım tamdır. Allah yar ve yardımcıları olsun.”dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ ise ;
“Aşkla çalışan yorulmaz” diyerek başladığı konuşmalarına;
Bu yıl onuncusu gerçekleştirilen İstanbul Hatay Tanıtım Günleri’ne İstanbul’da bulunduğum yıllar, l gelir ziyaret ederdim. Hemşehrilerimizle hasret giderirdim.
Bu tür etkinlikler ticaretten ziyade insanların buluşup kaynaştığı, gönül deryalarında buluştuğu organizasyonlardır. Bu tür etkinlikleri destekliyoruz.
Medeniyetler ve gastronomi şehri Hatay’ımızın tanımı konusunda çok başarılı olunmuştur.
Etkinliği düzenleyen Hatay Valiliğine ,Hatay Dernekler Federasyonu , Belediyelerimize ,esnaflarımıza ,STK temsilcilerimize ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretleri esnasında ,Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ’e Federasyon Başkanı Hüseyin Yılmazer ve yönetim kurulu eşlik etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar