Skip Navigation Links

Emekli Öğretmen Nedim Gezgin Alkışlarla Sonsuzluğa Uğurlandı.!

Nedim Gezgin, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan Adana Balcalı hastanesinin yoğun Bakım ünitesinde yaşam mücadelesini kaybetti.

 Emekli Öğretmen Nedim Gezgin Alkışlarla Sonsuzluğa Uğurlandı.!Web
TV

Arsuz   A+a-

 İskenderun'un un Sevilen Öğretmenlerinden 60 yaşındaki Nedim Gezgin, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalıktan kaynaklı, tedavi gördüğü esnada, Adana Balcalı hastanesinin yoğun Bakım ünitesinde yaşam mücadelesini kaybetti.
Eğitim camiasında ve çevresinde sevilen ve sayılan mükemmel bir insan olarak bilinen Nedim Gezgin İki yıl önce Bulunduğu okuldan Emekli olmuştu. Emekli olduktan hemen sonra Öğrencilere Ücretsiz olarak Eğitim veren ve sosyal sorumluluk projeleriyle bölgemize katkı sunmaya çalışan ve çok başarılı olan, Bilgi donanımıyla, hayırseverliğiyle tanınan bir insandı.
Nedim Gezgin Evli ve iki çocuk Babasıydı. 1.Çocuğu Doktor, diğer Çocuğu Hemşiredir. Cenazesi Adana'dan İskenderun Devlet Hastanesinin Morguna getirildi. Daha sonra Devlet Hastanesinin Morgundan alınarak saat 15.00 de Pınarbaşı mah.evinin önünde okunan duaların ardından, yakılan ağıtlarla ve Alkışlarla alınıp, Karaağaç asri mezarlığına getirildi. İkindi namazına müteakip Okunan duaların ardından, Bine yakın sevenleri tarafından Alkışlarla defnedileceği yere, cenazesi omuzlarda taşınarak götürüldü. Pınarbaşı Mahallesinde Muhtarlık yapan Abisi Fuat Gezgin'in Kardeşinin Mezarı başında kıssa bir konuşmanın ardından Cenazesine katılanlara teşekkür etti.
Cenazeye Ailesi, yakınları, Okuttuğu Öğrencilerin velileri, Öğretmen Camiası, Mahalle Muhtarları, Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Eski Arsuz Belediye başkanı Nazım Culha, CHP. Hatay Milletvekili Serkan Topal, İskenderun CHP ve HDP. İHD. Adana Balcalı, Gelişim ve Palmiye Hastanesinin Doktorları. STK,Oda Temsilcileri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Emekli Öğretmen Nedim Gezgin Alkışlarla Sonsuzluğa Uğurlandı.! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet