Skip Navigation Links

Arsuz’da suçlular ‘Gün’ yüzü görmeyecek!

Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Gün, göreve başladığı eylül ayı içerisinde ilçedeki varlığını iyice hissettirdi.

Arsuz’da suçlular ‘Gün’ yüzü görmeyecek!

Arsuz   A+a-

 İskenderun Emniyet Müdür Yardımcısı iken Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Gün, göreve başladığı eylül ayı içerisinde ilçedeki varlığını iyice hissettirdi. Müdür Hasan Gün koordinesinde Eylül ayında ilçede kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamaya yönelik yapılan çalışmalarda 26 kişi gözaltına alındı, 15 adet faili meçhul olay aydınlatıldı.
Narkotik ve asayiş olmak üzere vatandaşın huzur ve güvenliği noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Müdür Gün ve Arsuz Polisi, asayiş ve narkotik operasyonlarının yanısıra ilçede trafik düzeninin sağlanması, kazaların önlenmesi ve olası kazalarda can kaybını en aza indirmek üzere yapılan çalışmalarla dikkat çekti.
Eylül ayı içerisinde düzenlenen ve 26 şahsın yakalandığı, 9 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 2 kayıp şahsın da bulunarak haklarında gerekli işlemin yapıldığı operasyonlar kapsamında ayrıca, 8 bin 50 kg. fermente halinde boğma rakı, bin 23 litre içime hazır halde boğma rakı, 4 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek, 3 adet av tüfeği, 12 adet av tüfeğine ait kartuş, 5 kök hint keneviri ve 7 gram esrar ve 5 adet hacizli-yakalamalı araç ele geçirildi.
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, ‘Başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleyen şahıs ve şahıslar ile mücadelemizi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” mesajı verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet