Skip Navigation Links

Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri Sınav Seans Seçiminde son gün 7 EKİM!

Milli Teknoloji Hamlesi destekli Atölye Eğitimi DENEYAP İskenderun Gençlik Merkezinde öğrencilerine kavuşmak için gün sayıyor.

Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyeleri Sınav Seans Seçiminde son gün 7 EKİM!

Gündem   A+a-

 Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerine ön başvurusu onaylanan adayların sınav yeri tercih işlemlerini tamamlamaları için son gün 7 Ekim 2021.. Adayların başvuru sürecini ve seans seçim işlemleri için KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi) https://www.t3kys.com/ üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir. Ön başvurusunu tamamladıktan sonra sınav salonu ve sınav saatini seçen adayların başvuru aşaması tamamlanmış olup, sınav tarihini beklemeye koyulacaklar.
 
Daha önce e-sınav başvuru sürecinin başladığı duyurulan DENEYAP Atölyeleri e- sınav başvuru süreci de 7 Ekim 2021 23.59’da sona erecek. Adayların elektronik ortamda yapılacak olan sınava ön başvurularını https://www.t3kys.com web sitesi üzerinden 7 Ekim 2021 saat 23.59'a kadar tamamlamaları bekleniyor.
 
Eğitime dâhil olmak isteyen öğrenciler ilk olarak e-sınava girecekler. Sınav ortaokul ve lise seviyesinde olup, 2020-2021 eğitim öğretim yılında 4. ve 5. sınıflar ortaokul sınavına, 8. sınıf, 9. sınıf öğrencileri ile lise hazırlık sınıfı öğrencileri lise sınavına dâhil olacaklardır.
 
E-sınav matematik, fen, algoritma ve genel kültür bölümlerden oluşur. Sınav 40 sorudan oluşmakta ve 100 dakika sürecektir.
 
Sınav, 11 Ekim - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında adayların seçim yaptıkları tarih ve saatte İskenderun Gençlik Merkezinde elektronik ortamda yapılacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet