Skip Navigation Links

Türk Kızılayı Ceyhan Kadın Kolları’na Nilay Genç Atandı

Ceyhan’ın İyilik Meleği Bu Kez Kızılay’da …

Türk Kızılayı Ceyhan Kadın Kolları’na Nilay Genç Atandı

Gündem   A+a-

 Türk Kızılay Ceyhan Şubesi Kadın Kolları başkanlığına Nilay Genç, Gençlik Kolları Başkanlığına Aşkın Akbasan atandı.
Nilay Genç, yıllardır Ceyhan Kent Konseyi Gençlik Kolları başkanlığı görevinde önemli başarılara imza atmış, milli ve dini bayramlar ile okulların açıldığı tarihlerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kampanyalar düzenlemişti.
Ceyhan’da halkın sevgisini kazanan Nilay Genç’ten, Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı görevinde de aynı performansı göstermesi bekleniyor.
 
Türk Kızılayı Ceyhan şubesi büyümeye devam ediyor gençlik ve kadın kolları yönetim kadrosu ile daha fazla insana kucak açmaya hazırlanıyor. Daha fazla projeye imza atmak adına ilk toplantısını Ceyhan kızılay şubesinde gerçekleştirdiler. Kadın kolları başkanlığına Nilay Genç, Gençlik kolları başkanlığına Aşkın Akbasan getirildi.
 
Türk Kızılay Şube Başkanı Adil Turnalı , “Türk Kızılay Kadın Kolları ekibimizin başarısında büyük rolü olan Kadın Kolları Başkanı seçilen Nilay Genç’e teslim almış olduğu iyilik bayrağını çok daha ileriye taşıyacağına olan inancımızı yineliyor, Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet