Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol Fen Lisesi Öğrencileri Teknofest'ten Döndü

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Bursa'da gerçekleştirildi.

Dörtyol Fen Lisesi Öğrencileri Teknofest'ten Döndü

Dörtyol   A+a-

 Ülkemizin mühendislik tabanlı insan kaynağına katkı sunmayı hedefleyen ve bu amaçla gençlere destek veren TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Bursa'da gerçekleştirildi.
Dörtyol Fen Lisesi 103 takım arasında 6. olarak "Liseler arası insansız hava aracı döner kanat kategorisi" yarışmalarına finalist olarak katıldı. 21 kategoride yapılan yarışmalarda ilk yirmiye girmeyi başaran Dörtyol Fen Lisesinin öğrencileri Salih Selli, Mustafa Çağatay Özden, Eren Öz, Yunus Emre Tom, Umut Can Cebbur, danışman öğretmenimiz Ufuk Şanlı ve Okul Müdürleri Çağatay Çaça ile birlikte Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün’ü ziyaret etti.
Yarışma ve çalışmaları hakkında Kaymakam Ergün’e bilgiler veren Okul idareci ve öğrencileri önümüzdeki yıllarda daha da başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarını belirtti.
Dörtyol Fen Lisesi Müdürü Çağatay Çaça yarışmalara katılmaları konusunda kendilerini destekleyen teşvik ve motive eden başta Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ile Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odasına teşekkür ederek, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve çok kıymetli velilerimizin elde edilen bu başarıda önemli bir payı ve katkısı vardır dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar