Skip Navigation Links

KİSİAD'ın Açılışını Nihat Özdemir Yaptı!

Merkezi İskenderun'da buluna TUSKON üyesi KİSİAD'ın yeni hizmet binası, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in de katıldığı bir törenle hizmete

Gündem   A+a-

 
KİSİAD’ın Açılışını Nihat Özdemir Yaptı!
 
 
Merkezi İskenderun’da buluna TUSKON üyesi KİSİAD’ın yeni hizmet binası, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.
Körfez İskenderun Sanayici İşadamları Derneği KİSİAD’ın Çay Mahallesindeki yeni hizmet binasının açılışı iş dünyasının tanınmış simaları, siyasetçileri ve bürokratları bir araya getirdi.
KİSİAD Başkanı M. Tamer Eker Hizmet anlamında fayda sağlayabilecek bir yer olmasını istediklerini belirterek “KİSİAD olarak İskenderun ve bölge halkına misyonu ve vizyonu daha ileriye götürebilme ve ülke ekonomisine katkı sağlayabilmek amaçlı etkinliklerin tamamına imza atmak için burada var olacağız. Derneğimizin amacı ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamak, hayırlara vesile olabilecek çalışmalarla tüm İskenderunların derneği burası, aynı zamanda 24 saat kapıları herkese açıktır” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su Türkiye’nin her gün gelişip, değişerek ilerlediğini, bu gelişmeler ve değişime ayak uydurmanın herkesin görevi olduğunu ifade ederek özellikle ticari ve sanayi hayatın gelişmesi, bunun daha düzenli gelişmesi açısından da işadamlarının kurdukları derneklerin çok önemli bir fonksiyon icra ettiklerini söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise KİSİAD’a hizmet binalarının açılışının hayırlı olması dileğinde bulunarak sağlık, mutluluklar ve başarılar diledi.
Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de bu tip mesleki kuruluşların İskenderun, bölge ve Türkiye için hem ilerleme, yatırım, gelişme yönünden, çok önemli değerleri bulunduğuna işaret ederek “Dahil olduğunuz, ilgili olduğunuz meslek kuruluşlarına mutlaka üye olun ve oraya zaman ayırın. Çünkü buranın en önemli özelliği akıl paylaşımı yerleridir. Güç birliği yerleridir. Hem akıl alırsızın, hem de güç birliği yaparsınız. Büyümenizde, gelişmenizde bu tip kuruluşları çok önemli yeri vardır” diye konuştu.
Kaymakam Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, KİSİAD Başkanı Mehmet Tamer Eker birlikte açılış kurdelesini keserek binayı hizmete açtılar.
Açılışın ardından derneğin hizmet binasını gezdiren KİSİAD Başkanı Mehmet Tamer Eker başkanlık odasında konuklara dernek hakkında bilgiler vererek “Körfez İskenderun Sanayici İşadamları Derneği şu anda 200’e yakın sanayici, iş kadını, esnafına kadar üye portföyümüz bulunuyor. Çalışmalar temelde İskenderun menfaatleri hayırlı işleri ve ülke genelindeki etkinliklere katkı sağlayabilmek için, fuarlar gezileri, dış ticaret fuarları, yurt içi girişimler, ticaret köprüleri faaliyetlerinde yer alıyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet