Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları Hatay’da Toplanıyor!

EXPO 2021 Hatay’ın ilk lansmanına katılacak olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı da eşlik edecek.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları Hatay’da Toplanıyor!

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz aylarda farklı kentlerde yapılan ve pandemi sebebiyle bir süre çevrim içi olarak gerçekleştirilen CHP’li büyükşehir belediye başkanları toplantılarının yeni durağı bu kez , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Hatay olacak.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çiftçiler, üreticiler, apartman görevlileri, muhtarlar, iş dünyası temsilcileri gibi toplumun farklı kesimleri ile bir araya geleceği Hatay’daki buluşma, 24-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.
 
Organizasyonda, CHP’li başkanlara, EXPO 2021 Hatay’dan kırsal kalkınma zirvesine, Suriyeli mültecilerden Hatay Deniz Otobüsü (HADO) projesine kadar birçok konu hakkında bilgi verilecek, başkanların belirleyeceği konularda görüşmeler yapılacak.
 
EXPO 2021’in Antakya-Defne bölgesindeki alanında yapılacak olan lansmanın ardından Hatay Medeniyetler Korosu, konuklar için EXPO amfi tiyatroda konser verecek.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda, CHP’li belediye başkanları, tarih, kültür ve medeniyetle yoğrulmuş Hatay’ı yakından tanıma fırsatı bulacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş