Skip Navigation Links

Denize Girişi Kapattı

Arsuz ilçesi Karahüseyinli mahallesinde deniz kenarında bir vatandaş kendisine ait evin denize bakan tarafını geçişlere kapattı.

Denize Girişi Kapattı

Arsuz   A+a-

 Arsuz ilçesi Karahüseyinli mahallesinde deniz kenarında bir vatandaşın kendisine ait evin denize bakan tarafı geçişlere kapatarak taşlarla engellemesi mahalle sakinlerini harekete geçirdi.
 
Karahüseyinli mahallesi Eser Yalı Evleri mahalle sakinleri imza toplayarak denize girişi engelleyen vatandaşı Arsuz Kaymakamlığına bildirdi.
 
Eser yalı evleri mahalle sakinleri bir yıldır sıkıntıyı dile getirdiklerini ve Belediyeye bildirdiklerini belirterek son çare Arsuz Kaymakamlığına dilekçe vermek olduğunu ifade ettiler.
 
Arsuz Kaymakamlığına verdikleri dilekçede mahalle sakinleri evinin bahçesini yaptıktan sonra deniz tarafını kayalarla kapatıp beton dökerek çevre insanlarının kullanımına kapatıldığına dikkat çektiler.
 
Deniz yolunun kapatılamayacağı kanuna göre açık olması gerekirken bu uygulama ile denize bir yıldır geçiş yapamadıklarını sözlerine ekleyen mahalle sakinleri gereğinin yapılmasını, deniz yolunun eskisi gibi vatandaşa mahalle sakinlerine açılmasını istediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet