Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldırımöz ile Yıldırım Aileleri MHP Camiasını Biraraya Getirdi

Yıldırımöz ile Yıldırım Aileleri MHP Camiasını Biraraya Getirdi

Yıldırımöz ile Yıldırım Aileleri MHP Camiasını Biraraya Getirdi

Belen   A+a-

 MHP Hatay’ın önemli isimlerini biraraya getiren nişan merasiminde, Ülkücü camianın yıllar önce kaybettiği önemli değerlerden Merhum Mevlüt Savaş Yıldırımöz ile Eda Yıldırımöz’ün evlatları Ali Reşit Yıldırımöz, Yıldırım ailesinin güzel kızı Ecem Yıldırım’la nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.
Belen Doğa Park’ta yapılan nişan merasiminde Yıldırımöz ile Yıldırım ailelerinin sevenleri, aile yakınları ile Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu ve daha çok sayıda önemli isim hazır bulundu.
Merhum Mevlüt Savaş Yıldırımöz’ün emaneti Ali Reşit Yıldırımöz ile Ecem Yıldırım’ın nişan yüzüklerini Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu taktılar.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Merhum Mevlüt Savaş Yıldırımöz’ün emaneti Ali Reşit Yıldırımöz’ün hayatında en önemli dönüm noktalarından nişan yüzüklerini takmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Ali Reşit Yıldırımöz ile Ecem Yıldırım çiftine mutluluklar diledi.
Dünürler Yıldırımöz ile Yıldırım aileleri, misafirleriyle sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenerek, evlatlarının evlilik yolunda attığı ilk adımın mutluluğunu tüm sevenleriyle paylaştılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar