Skip Navigation Links

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPIP, UÇURTMA UÇURDULAR!

SAHİLDE UÇURTMA UÇURDULAR

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPIP, UÇURTMA UÇURDULAR!

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı faaliyet gösteren Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllülük kulübü üyesi gönüllü gençler, 180 ülkede eş zamanlı gerçekleşen Dünya Temizlik Günü etkinliği kapsamında Dörtyol Dörttaş mevkiinde dünya çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdular.
 
SAHİLDE UÇURTMA UÇURDULAR
Gençlik Merkezi Müdürü Selçuk Kayhan’ın da katıldığı etkinliğe; Dörtyol Kahramanmaraşlılar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Murat Erhan uçurtma şenliğine katılarak, Dernek logolu uçurtmalar ile etkinliğe destek olup gençlerin mutluluğuna ortak oldular.
Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü Çevre Timi üyesi Sayibe “Çevre timi üyesi arkadaşlarımıza özel isimlerimizin yazıldığı uçurtmalar uçurduk. Sahilde bulunan arkadaşım ve aileler günün anlamıyla ilgili logolu uçurtmalar uçurarak güzel bir gün geçirdik. Hayatımda ilk kez uçurtma uçurmanın mutluluğunu yaşadım” dedi.
Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği üyelerinin de katılım gösterdiği uçurtma şenliği görsel güzellilere sahne oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet