Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Baştuğ’da Önemli Zirve !

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,

Baştuğ’da Önemli Zirve !

Ekonomi   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Osmaniye OSB'de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji Sanayi A. Ş.'yi ziyaret ettiler.
Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Türkoğlu, Özel, Yönden, Tosyalı ve Altan, çelik sektörü başta olmak üzere bölge ve Türkiye ekonomisinin durumu hakkında fikir alış verişinde bulundular.
Baştuğ Metalurji’nin üretim, ihracat ve istihdama katkılarını misafirlerine aktaran Mustafa Baştuğ, ekonominin içinde bulunduğu kötü tablodan milli birlik ve beraberlik ile yerli ve milli yatırımları teşvik ederek çıkılabileceğine vurgu yaptı.
Milletvekilleri Türkoğlu ve Özel, bölge ve Türkiye ekonomisinin önemli dinamiklerinden Baştuğ Metalurji ve bünyesindeki diğer yatırımları takip ettiklerini belirterek, Mustafa Baştuğ’un şahsında aile bireyleri ile tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar